Är du en skitunge?

Åh jag har fått så mkt inspiration på sistone! Har nu en massa saker på lager som jag ska lära Douglas=)
Just nu håller vi på med "Är du en skitunge?", vilket betyder att han ska skaka på huvudet. Roligt va? Vi har kommit ganska långt faktiskt, lite träning till behövs o sen träning i andra miljöer för vi har bara tränat hemma i vardagsrummet.

Dessutom har jag gett mig f*n på att jag ska kunna borsta Dogges tänder...har har så mkt tandsten redan stackarn...just nu så lyfter jag på hans läpp o petar lite på tänderna m fingern bara, så får han godis o beröm. Får väl hålla på med det ett tag innan vi börjar plocka fram tandborsten. Till alla er som köper valp: vänj valpen vid tandborstning direkt!

Vill ni också ha lite tips o ideér på vad ni kan hitta på med vovven? Då kan jag verkligen rekomendera tidningen "Lek & Aktivera" som Härliga Hund ger ut en gång om året. Detta nummer var jättebra=D

En bra promenad

Kommer nog bli väldigt sporadiskt bloggat här i sommar känner jag. Man har ju så mkt annat för sig....

Idag slutade jag tidigare från jobbet, gud så skönt! Äntligen fredag=D Blev lite mys med prinsen när jag kom hem o sen begav vi oss ut på en regning promenix. Som tur var så var det bara lite dugg!
Fick till en riktig aktiveringspromenad för plutten idag, det var länge sen. Först gick vi till dagisbarnens "lekplats" i skogen o gick på deras gungbräda, över o under pinnar, balansgång o hoppade upp på lite olika stubbar. Sen fortsatte vi ut på gräsåkern o där fick Dogge vara lös o kuta av sig lite energi...haha ni ska bara se hans tokryck....sen så blev det lite godissök i det höga gräset o till sist lite "miljöträning" i form av att vi gick hem längst stora vägen där bilar susar förbi hela tiden.

Nu sover Dogge kan jag säga.....

I kväll blir det filmmys med hemma gjord pizza!

Spyflugan är i farten igen

Den här gången var det en hel tampong som kom upp......japp ni läste rätt! En Tampong! knäppis....

Nu har vi precis vart ute o gått i över en timme, det var ett tag sen vi gick en riktig långis. Så man kan väl säga att Dogge är lite trött nu. Men det är bara bra eftersom han ska vara hemma själv i kväll då jag ska till Vinninga o hänga med tjejerna.

RSS 2.0