Chicken gooood

haha (Citat från en av mina favvofilmer "The fifth element")

Idag gjorde min favorit kycklinsoppa till lunch (gå in på arla o söka på kycklingsoppa med risoni). Mummsigaste soppan verkligen! O med en bit vitlöksbröd till så hamnar den lätt på top 3 godaste sopporna=D

Dessutom, på tal om kyckling, så kom jag o tänka på ett tips till er. Jag tränar ju ganska mkt med Douglas o när man ska träna in svåra saker så behöver man ju riktigt gott godis. Å jag kände att på sistone så har det blivit lite mkt köttbullar, vilket är ganska fett o innehåller mkt kryddor (lökpulver t.e.x). Så då kokade jag ett kycklingbröst i lite vitlökssalt o skärde ner i lagom stora bitar. Första gången jag gjorde det faktiskt, o såklart älskade Douglas det! Jättebra, fettsnålt o naturligt!

Funderade på att koka lite fisk o använda som godis då Dogge älskar fisk....Men trökigt att gå runt o stinka fisk i onödan?! Får nog nöja mig med Doggys färdiga levergodis med fisksmak, det duger=)

Nu ska jag strax i väg på Core, sen blir det lite mer plugg o ikväll ett stort glas cola o Top Model!!!

//Bella

Dag 05 - Vad är kärlek?

Tufft ämne idag..vem kan förklara vad kärlek är? Men för mig är det nog en känsla som infinner sig när man känner sig lugn i sig själv, trygg, glad, positiv och så fri från oro som man kan bli. Där dessa fenomen händer på samma gång så bildar dom kärlek för mig. Det kan hända när du är med din pojk/flickvän, en fin vän eller helt ensam. Jag känner kärlek när jag umgås med mina älsklingar!

Jag tror att för Douglas är kärlek att känna sig trygg o ompysslad. Som när han får ligga mitt emellan oss i sängen o vi myser alla tre o han får extra mkt kli bakom örat. Eller när vi httar på något roligt ihop som gör att det känns som att det är vi mot världen. O man kan riktigt se kärleken i hans ögon när man tar fram hans favorit leksak ur lådan o han får leka med den (just nu en anka) i några minuter. Sen börjar han slita den i stycken o då är det dags att lägga ner den i lådan igen....

Men egentligen återstår frågan, för vad är kärlek?
//Bella

Säg Grattis


Igår var jag o Dogge i väg o gjorde inträdesprovet till agilityn.Och vi klarade det lätt som en plätt! Tror ni jag är stolt över min vovve eller vad? Var ju ganska nervös innan men det hade jag inte behövt vara för när vi är ute på den där planen så jobbar vi så bra ihop, han vet att han ska titta o lyssna på mig. Åhhhh jag är så glad för nu får vi gå agilitykursen=D 14:e april är det kurs start o jag längtar!!!!

Mitt mål med agilityn är främst att ha jävligt kul men beroende på hur det utvecklar sig så kanske vi kommer att tävla. Om jag vågar vill säga, haha!

Har tänkt att varva agility med viltspår för att få en bra balans och Douglas kommer nog att njuta i fulla drag över att få syssla med det han älskar mest=D

Haha fint va???

//Bella

Dag 04 - Det här åt jag idag

Haaaj!
Inte ätit sådär supermkt idag då det var party igår så man är ju lite sleeten=) Ägg o macka till frulle o sen fika först hos svärmor o sen hos mamma. Just nu har jag käkat en macka med överbliven tacoköttfärs o smält ost, sä jävla gott! ikväll kan det nog bli lite glass m kolasås o skivad banan=)

Douglas har ätit lite hundgodis, tuggat på ett ben o såklart käkat hundmat. Han är så lycklig nu när vi har köpt en ny påse med hans mat. Han äter ju så himla lite mat så det sista som är i påsen smakar säkert ingeting å det brukar han inte vara speciellt intresserad av. Ska köpa någon bra förvaring o dela upp påsen så att den håller sig fräsch längre.

//Bella

Lycka Till!

Ska strax väcka Dogge o ta ut honom. För sen bär det av på äventyr! Vill inte skriva va det är vi ska göra eftersom jag är lite nervös o inte vill att jag ska få otur genom att berätta. Ni som vet ni vet=D

Kan bara säga: Önska oss Lycka Till! o håll tummar o tår.

Jag berättar vad det handlar om senare idag eller imorgon=)

//Bella

Dag 03 - Mina föräldrar

Gooood Morgon! eller aa, god förmiddag kanske=)

Jahapp mina föräldrar alltså....spännande....Susanne o Stefan heter dom! Mamma är 48 o pappa är 43=) Mamma jobbar på Dafgårds o fråga mig inte vad hon jobbar som för det vet jag knappt. Vet att hon sitter o bokar lastbilar o beställer grejer o sånt...Pappa äger ett måleri, NS Måleri.

Douglas föräldrar då? Jo hans mamma är en chihuahua/schipperke tik som är svart. Tror att jag har en bild på henne men den ligger nog på den gamla datorn, får kolla efter den någon dag. Hans pappa är en papillon. Han kunde vi inte träffa dock för han var ute på avelsuppdrag.

Yes, that´s it! Nu ska vi dra fram en sväng på stan=)

//Bella

Dag 02 - Min första kärlek

Haha höll ju på att glömma att skriva på listan idag...

Ja inte så rolig punkt idag tycker jag...Men det var väl någon på dagis kanske o sen vet jag att jag var jättekär i Ludvig på lågstadiet (fast Petra den jä*eln blev ihop med honom=)).

Douglas första kärlek då...hmmm...måste väl vara hans one and only Alice. En supersöt sheltietik som tillhör Annelie. Han är bra svag för henne o ska göra sig till o uppvakta henne=D Han försöker allt med Jenna också (Annelies andra sheltie)  men hon är inget förtjust i honom. Var ett bra tag nu sen jag träffade fina Annelie o vovvsingarna....får väl slå henne en pling eller slänga iväg ett mess snart!

Bella

Inställd

Återigen belv min promenad med Camilla inställd då hennes två sötnosar levde banans i natt och som hon själv uttryckte det gjorde henne till en Zombie. Måste vara gör jobbigt och jag hoppas verkligen att det blir bättre för henne snart!

Plutten sover fortfarande o kommer förmodligen göra det halva dagen. Han brukar vara ganska trött efter ha busat med Messi. Dessutom tog vi en sväng till brukshundsklubben igår kväll o tränade lite. orkade verkligen inte åka till "vår" klubb dock så det fick bli här i Lidköping. Tyvärr var det inte en kotte där o planen var inte upplyst så vi tränade bara i 20 min eller nått innan vi drog hem. Gjorde lite hopp över hinder som Douglas tycker är så roligt. Mörkret gjorde att jag fick sätta honom ganska nära hindret och jag ställde mig inte så långt i från på andra sidan, för annars sprang han bara runt. Så har han aldrig gjort förr så jag antar att det berodde på mörkret.

Föresten så har jag nu fått dit min header, men jag fattar inte hur jag ska få bort den gamla så den ligger kvar. Snöggt! Men jag jobbar på det...Riktigt stolt att jag fick dit den överhuvudtaget=D

//Bella

Hundbus på högsta nivå

Då min promenad med Camilla blev inställd så åkte jag o Douglas till Malin i stället. Douglas blev jättaglad när han insåg vart vi var o att han skulle få träffa Messi. Malin var även hundvakt åt hennes syrras chihuahuavalp, men som väntat så blev han lite rädd för Douglas o sprang mest omkring o skällde...Douglas o Messi raceade runt som vanligt tills att vi gick en liten sväng innan vi gick in o fikade=D

Tyvärr så hetsar dom varandra lite dom två herrarna så väl inne skulle det kissas lite här o där. Så från o med nu så måste vi verkligen passa dom när dom är inne o leker o jag tror även att det gamla kissskydet kommer åka på nästa gång vi åker hem till Mailn.

Jag han även med lite mys med Tindra såklart, lilla söta pluttan=D Men nu är det dags att fortsätta med Tentan sen blir det ev. en sväng till brukshundsklubben för att träna lite inför lördag...

(en gammal bild från början av vintern)

//Bella

Dag 01 - Om mig

Första dagen på listan då alltså..."om mig"

Jag är 23, bor strax utanför Lidköping med sambo o vovve i ett hus. Huset har vi hållt på o renoverat i över 2 år, men snart är det klart (nästan=)). På dagarna pluggar jag till hälsocoach på distans från Skövde, och tar hand om världens bästa Douglas. Annars är det väl det vanliga, tränar, umgås med fina vänner, tittar en hel del på tv o film osv....=)

"Om Douglas":
En energisk, pigg o busig liten kille som fyller 2 år i maj. Kom till oss när han var 10 veckor o sen dess har det vart fullt ös medvetslös! Han charmar brallorna va de flesta, är otroligt snäll, älskar barn och vill leka med alla han möter (hur ilskna dom än är, både människor o djur). Han är kastrerad sen 1 år tilllbaka, men man kan undra om han själv har fattat detta då han har självförtroende som att han var världens snyggaste avelshane....Han är som sagt ganska energisk o gillar inte att ha tråkigt någon längre stund, därför blir det en del långpromenader o mkt aktivering. Samtidigt är han inte sen på att hitta en solfläck på golvet o lägga sig o njuta i några timmar...Sover gör han helst vid husses fötter, tryckt mot mattes bröst eller i "hans" stol i vardagsrummet. Största nöjena är att springa omkring i skogen, leka med någon leksak eller bästisen Messi eller träna in något roligt trick.

Ja det var lite om oss det, mer kommer väl allt eftersom!


//Bella

Det här är Douglas!


Född: 090516
Ras(er): papillon/chihuahua/schipperke
Haha det finns såå mkt att skriva om Douglas...Men eftersom jag ska göra den där listan o berätta lite om honom varje dag så vet jag inte hur mkt jag ska skriva nu..Han är i alla fall världens finaste o han betyder jättemkt för mig o Henrik=D
//Bella

Listan

För att ni som vill läsa den här bloggen ska lära känna mig o Douglas lite bättre så tänkta jag dra den här listan som många bloggar kör med just nu:

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jag har tänkt att skriva den mest utifrån Douglas synvinkel men det kommer säkert bli en hel del om mig själv också=D Jag börjar i morgon!


//Bella


Bloggen

Hej!!!!
Satt gör länge igår o försökte få in min fina header som jag hade gjort...Men det funkade inte så jag får väl kämpa vidare idag då...

Men nu måååååste jag verkligen sätta fart med min hemtenta. Men det är så svårt att komma igån då den är så komplicerad. Men ju förr jag blir klar med den desto mer ledigt kan jag ta innan nästa kurs börjar...

Det kommer en presentation av Douglas inom kort och även en liten sak till=)

//Bella

Första inlägget!

äntligen fått tummen ur o börjat blogg igen...=D tråkigt bara att jag inte kan så mkt tekniskt, skulle va kul att ha en riktigt snygg blogg...får klura lite på detta så kommer jag återkomma mer seriöst senare=D
//Bella

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0