snabba vändningar.

Idag är det ju underbart väder! Strålande sol o varmt (för årstiden iaf).

Blev ingen träff med Malin P-F i går för det regnade ju hela eftermiddagen o kvällen så vi bokade om till måndag i stället. Lite trist men vi hade blivit dränkta ute...

Idag har jag suttit o väntat på DHL som ska hämta en sak här, men dom har inte dykt upp än. Tack vare dom kunde jag ju inte gå ut på förmiddagen då vi brukar gå vår långpromenad... Men nu skiter jag i dom o tar med Dogge o klövjeväskan ut en sväng=D Vi var dock ute en sväng o tränade lite lydnad i trädgården faktiskt. Det var ju hur länge sen som helst! O det var ju riktigt kul att träna lydnad tom....Hihi. Nu är jag verkligen supertaggad på kursen som vi ska gå i Rallylydnad, tror det kommer bli riktigt skoj!

Om några timmar skab jag i väg till Living Art... Vi får väl se vad jag kommer hem med!


Längtan till våren o sommaren börjar idag!

2 par till

Hittade precis två par gummistövlar till som också är grymt fina...åååhh beslutsångets...


Dessa är från eshoes.se
Visst ser dom översta lite ut som ett par converse?
Gaaah nu kliar det i fingrarna!

regn och rusk.

Kasst väder just nu, regningt o blåsigt. Kul att jag ska träffa Malin P-F på brukshundsklubben i kväll för o träna....Men det är ju i alla fall lite varmare ute, det är ju ett pluss (HAHA)

Just nu sitter jag o kollar runt lite, jag skulle vilja ha ett par korta gummistövlar. Jag älskar ju gummistövlar, den bästa uppfiningen ever! Hatar att bli blöt o kall om fötterna=(

Har hittat dessa tre på Brandos.se:




Är rädd att dom längst upp ser lite för klumpiga ut kanske? Dom längst ner tycker jag är väääldigt fina, skönt med foder också tyvärr gör det ju att dom kanske inte går att använda så mycket på sommaren? Får nog klura lite mer på detta tror jag...

bloody sunday.

Mjaaaa, söndag idag då... Lite så där halvt om halvt bakis i dag, lyckades ju trots allt klunka i mig lite mer än en vin flaska igår....O nu när man börjar komma till åren blir man ju bakis för minsta lilla?

För att dränka bakfyllan så bakar jag semletårta! Yepp du läste rätt, SEMLETÅRTA! Why o why har jag aldrig bakat det förrut???? Om några timmar kommer Maria o Johan hoít o hjälper oss att äta upp den=D

Till sist: All min kärlek o alla lyckönskningar i världen skickar jag till min fina Marika, hennes Charbel OCH lille, lille Samuel som föddes i går kväll<3 Jag kunde verkligen inte vara gladare för deras skull!

Glad Söndag!

att vara ledig.

Så då var den redovisningen (igår) o tentan (i dag) gjord då!

När jag kom hem vilade jag i soffan lite innan jag plockade fram hundgodiset o tennisbollen o begav mig ut. Solen lyste så fint o vi traskade glatt, jag o mitt hjärta. Efter en stund mötte vi rymlingen Billy ( en vovve som vi brukar stöta på i bland när han har rymt). Han slog följe en stund med oss o han o Dogge vi leka lite. Men sen så tyckte Billy att Douglas var lite jobbig så då fick jag koppla Dogge igen=) Sen sprang Billy hem igen.

Jag o Dogge svängde in på den gammla traktorvägen där det är perfekt att kasta boll. O gissa om vi kastade boll? Douglas var helt lyrisk o svansen gick som en liten visp där bak=D Vi strosade länge o sakta i solen efter att jag plockat undan bollen. När vi kom ut på åkern så stod det 7 (!) rådjur där o betade. Som tur var stod dom ganska långt bort så Dogge tittade bara dit lite snabbt innan han bestämmde att han hellre ville vara när mig<3

En sån perfekt promenad verkligen!

När vi kom hem så tog jag ett varmt skumbad med olja i håret. Man känner sig så sjukt fräsch efter att man har badat tycker jag, som att man är så ren som det bara går=) Resten av dagen har jag bara slappat o plockat i ordning lite o nu ska jag strax rensa lite i min garderob innan jag kraschar i soffan.
Trevlig Helg!


2012.02.15

Hoppas att alla hade en bra alla hjärtans-dag igår! Själv fick jag en jättefin blomma av Henrik när han kom hem från jobbet o lite senare på kvällen åkte vi in o hämtade thai-mat o hyrde 3 filmer. En perfekt kväll enligt mig! Handlade också lite choklad o frukt o så gjorde vi fondue, mumma=)

Jag hann även med att springa in på Living Art tattoo.....spännande va???? Hihi....

I dag har jag o Dogge gått en lång promenad i den sköna solen. Så himla fint o skönt var det=) Vi träffade på 5 st söta rådjur ute på åkern också men Dogge såg dom inte ens...han var fullt upptagen med att leta efter deras bajs i stället, knäppa hund!

Nu måste jag dyka ner i tenta plugget igen o fortsätta förbereda mig inför redovisningen i morgon!

Happy Valentine´s!


saturday.

Åh vad jag egentligen borde göra nu är att titta på föreläsningar...Men usch så tråkiga föreläsningar det är i denna kurs (Affärsplanering)...tentaplugg är verkligen roligt....paus....not!

Skickade precis i väg Henrik o Dogge på en promenad, det kan dom behöva hihi=D I kväll ska Henrik ut med några vänner o jag ska hem till mammsen o pappsen o titta på Mello. jag älskar verkligen Melodifestivalen, haha!

Det var min lördag det, nu är det väl bäst att jag sätter i gång med pluggandet...har ju bara 10 föreläsningar kvar att se!

2012-02-10

Åh jag är fortfarande så glad att jag klarade tentan alltså...hihi...idag loggade jag in på min mail på Högskolan i Gävle också o såg att jag klarade den kursen som jag läste där=D Det hade jag på känn så det var inte riktigt lika spännande men kul ändå!

I dag har jag o Dogge varit ute på en av våra lite längre rundor i skogen, där han kan vara lös en stor del. Han älskar det! Springer omkring o sniffar o hittar lite bajs o käka både här o där;) Han har precis kommit på att det är gott med rådjursbajs det har han inte tyckt förut....Ganska äckligt det där men tyvärr inte så jättemkt jag kan göra. Hade hoppats att det kanske skulle bli lite bättre efter att vi bytt foder men det har blivit nästan tvärtom=( Om jag ser att han hittar bajs så säger jag ju till honom o då spottar han ut det, men i bland är han snabb som vinden. Funderar lite på om jag ska beställa vitaminer till honom men tråkigt nog så tror jag mest det handlar om att han faktiskt gillar smaken....Smaken är som baken helt enkelt, hahahahahahahahha=D


Jätte, jätte, jätteglad tjej!

Jag vågar knappt tro att det är sant....Jag klarade tentan i förra kursen! Den som jag slet mitt hår för, pluggade i tre raka veckor (1 ledig dag) och som jag mådde så dåligt över....första halvan av januari är som ett töcken för mig...men nu kan jag glömma allt det där! För jag fick G!!!! Världens finnaste o vackraste bokstav (hehe)!

Så gissa om jag är lycklig just nu???? O precis som jag hade lovat mig själv så innebar detta att jag fick logga in på HM o gå banans=D Så nästa vecka kommer ett finfint paket till mig!

Var ju tvungen o ringa till Henrik o tjuta lite i telefonen också o han lovade att han skulle köpa med sig semlor hem!!! JAG ÄLSKAR SEMLOR!!!!!!

Nu ska jag dansa vidare här o ta o se om Dogge vill leka lite så att jag får någon att rikta all min glädje och energi emot=D

(På julafton var jag också glad!)

Trött tjej...

vart det här! har suttit i skolan o pluggat ett par timmar med bästa Pernilla o proffsigaste Elin. Så super duktiga är dom verkligen o jag är glad att jag är med i deras grupp;) I morgon kommer Hanna hem så då är vi full styrka, kanoners!

Nu sitter jag här o försöker lösa lite räkneuppgifter men det går inge vidare alltså...suck o stön.... Men jag säger så här: lyckades jag få VG på Fysiologi tentan förra våren då ska jag banne mig lyckas bli godkänd på denna tentan...om det så ska bli det sista jag gör;)

Blir en stund till framför datorn, men om en stund ska jag till Stenhammar för att prommenera lite med Fröken Ahlén=D Roooooligt, det var nämligen ett tag sen...


Hallå där!


Det går ett tag mellan varje blogginlägg nu för tiden...Men nu har jag ÄNTLIGEN fört över en massa bilder från mobilen till datorn så nu har jag lite roligt att bjuda på i alla fall. Som bilden ovan på världens finaste<3

RSS 2.0