Dåligt samvete

Det vet väl alla som har hund, att ibland lider man av dåligt samvete. Man vet att man kan o borde göra mer med sin hund....Men ibland finns helt enkelt inte tiden eller orken, det där går i vågor i alla fall för mig!

Hittade lite smarta tips idag när jag surfade runt, på lite saker som du kan göra med din hund när du ändå är ute på kissrundan. Mycket smart tycker jag!
http://www.mixr.se/husdjur/experten-tipsar-om-10-smarta-ovningar-dag-for-dag

Monkey boys


Har varit på semester några dagar, på Öland. Kan verkligen rekomenderas till alla med hund då det var väldigtrt hundvänligt. Alla campingar jag kollade hade stugor o badålatser där man fick ha med hund.

Till min stora lycka fick man t.o.m ha med hund in på Ölands Djurpark! Älskar djurparker o Dogge tyckte det var mkt spännande. Haha stackarn blev jättetrött av alla nya lukter o dom sista djuren vi tittade på brydde han sig inte ens om=D

En mkt lyckad semester trots det växlande vädret!

Agility




Hahaha titta på Douglas på sista bilden, han ser ut som en liten hare=)

Bilderna är tagna på agility avslutningen som var för några veckor sen. Jag o Dogge kom på en hedrande fjärde plats! Tyvärr fick Dogge några tok ryck o drog ett par ärovarv på plan innan han kunde fokussera på mig igen...kan säga att alla andra skrattade o hade kul åt det iaf=) Han tycker det är så kul att han blir lite överexalterad....men efter att han hade fårr springa av sig så gick det super=)

Tjyv-Douglas



Så här går det när man springer in för att hämta nått...Douglas snor solstolen!

Victoria Stilwell

Älskar programmet It´s me or the dog, tycker att Victoria Stilwell verkar vara en grymt duktig hundtränare!


Halleluja x3

Halleluja nr. 1: fästingmedlet Effipro! det fungerar verkligen, Douglas har haft EN fästing i år, otroligt. Var i riktigt fästingtäta gräs idag o kompises hund hade ett par fästingar på sig efter detta men har inte hittat en enda på Dogge=)

Halleluja nr. 2: Vi har äntligen köpt kompi igen! Så skönt=) Blev en Toyota Avensis -07, jättefin faktiskt!
Halleluja nr. 3: Tog med Henriks systerdotter Mie på en långpromenad tillsammas med Malin, lilla Tindra o Messi. Vi gick ner till vattnet så att hundarna fick bada o racea runt=) Douglas lyssnade kanon o han har verkligen blivit mkt mer lyhörd de senaste veckorna, min duktiga kille!!

Bra bloggat!

Nu har jag äntligen semester, skolan är också slut så nu blir det till att vila upp mig! Tänkte dessutom ta upp bloggen igen=D Ser riktigt fram emot det!

Idag ska det städas, mysa o tränas med plutten, och eventuellt ska vi åka o kika på en bil senare....Det vägs för o nackdelar här just nu vill jag lova, att köpa bil är ju så jävla svårt=( Vi får se hur detta slutar!

Bebis-Douglas busar med ankan (R.I.P=))

RSS 2.0