krasslig.

Blev varken agility eller någon löptur i går... Douglas mår inte riktigt bra, han är trött o vill mest sova så det gjorde han i princip hela dagen i går. Äter o dricker även lite dåligt.... Idag så verkade han lite piggare så jag tog med honom upp till Råda där jag o Emelie skulle gå 5:an. Det gick ganska bra men han vär ändå mycket tröttare än vanligt o sen vi kom hem har han bara legat på altanen o vilat. Får hålla lite koll på honom o så får jag nog kanske ringa vetten på måndag om det inte har blivit bättre. Usch min lille plutt, jag blir så orolig=(

I kväll kommer Cirre o Ida hit o så ska vi grilla tjocke-körv! Mumma=D

2012.05.18

It´s friday baby!
Igår var jag i Skövde hos Bella hela dagen, vi har jobbat så himla bra den här veckan så nu ligger vi asbra till i planeringen! Alla stora delar av arbetet är gjorda så nu är det "bara" en massa korr-läsning, formalia, abstract, innehållsförteckning, två tabeller och sammanfattningen kvar! Om inte vår handledare kommer med nått som hon tycker vi ska ändra.... Men helgen kommer nog i alla fall bli betydligt lugnare än vad jag hade tänkt o det känns såååå bra! I går mådde jag riktigt konstigt så jag kan nog behöva lite lugn o mys med mina grabbar. I kväll blir det dessutom middag på Bakgår´n med några av tjejorna, det ska bli trevligt=D

Jag är dock riktigt sugen på att åka en sväng till BK lite senare o köra ett litet agility-pass.... Var ju ett bra tag sen nu. Om jag jobbar på nu på förmiddagen så kanske det kan hinnas med. Ut o springa ska vi i eftermiddag i alla fall!

Trevlig Helg<3

Ingen vanlig dag!

För i dag är det Douglas födelsedag! Tänk att min prins redan är 3 år... Svårt att sätta ord på vad han betyder för mig och hur mycket han har lärt mig men inte visste jag för 3 år sen hur mycket man kan älska ett djur<3
Bildbomd på världen finaste buse!








2012.05.14

Oj va tiden springer i väg... Håller just nu på att skriva mitt examens arbete o vi har 10 dagar kvar innan inlämning så nu är det fullt fokus som gäller. Därför får jag lägga bloggen lite åt sidan... Tråkigt då jag har ganska mkt att skriva om egentligen=D

Idag har jag (förutom att plugga då=)) varit hos Malin en sväng. Oj vad hundarna hade saknat varandra! Dom for omkring som två oljade blixtar i skogen=D Men jag är så stolt över Dogge för jag märker verkligen hur mycket han lyssnar på mig. Hade inga som helst problem med alla kalla in honom trots diverse störningar (så som Messi t.ex.=)) Har även märkt det hemma när vi går i skogen att han har fått ett jättebra fokus på mig o det känns jätteskönt att jag vågar lita på honom ännu mer nu!

Måste också nämna att i lördags var jag funktionär på en agility tävling som Götene BK anordnade... Och det var bland det roligaste jag gjort! Var verkligen grymt kul, vill jättegärna göra nått sånt igen. Hade det inte varit för det dåliga vädret på förmiddagen så hade dagen varit perfekt. Agility är verkligen en publiksport o jag älskar att se alla glada hundar som kutar omkring hej vilt, springer lite hit o lite dit o "kolla matte en tunnel den tar vi nu på en gång tycker jag!". Hundarna struntar ju fullständigt i om de blir disskade eller inte, de bara älskar att springa ihop med sina mattar o hussar. Bland det roligaste var när en tjej sprang med sin hund o så helt plötsligt kommer hennes andra hund inspringandes på banan o springer med bredvid! Såg jättekul ut=D

Nu ska jag skriva några rader till innan det är dags att krypa upp i soffan bredvid älskling!

2012.05.06

Åh vilken bra helg det har varit! Sov hos bästis i fredags o vi gjorde egen pizza, bakade Dumlegrottor o tittade på Breaking Dawn=) En riktigt fin kväll! i lördags kom Cookie o sen tog vi super Kian på Gbg där vi plockade upp big Sis Elin o sen satte vi av mot Ullared! Blev en del shoppat mest för dom andra, jag skulle ju inte ha så mkt. Fick en fin överaskning under dagen också<3 kommer bli en sommar/höst/vinter fylld av kärlek o mys!

Vi var hemma framåt kvällen o då bar det genast i väg till Malin för lite 25-års kalas. Mycket trevligt! åkte dock hem hyffsat tidigt av förklarliga själ...

Idag har jag varit ganska trött men ändå fått en hel del gjort. Städat, haft mamma o pappa här på fika, gått en klövjeväsk-promenad med Dogge, lagt o gått ett spår, tvättat o plockat lite här hemma.

Blev ett någor svårare spår än vad jag tänkt, haha=) Hade tänkt lägga ett på 400 steg med en vinkel o 3-4 timmars liggtid. Det började dock med att efter bara en sisådär 50 steg flög det ut ett livs levande rådjur framför mig o korsade alltså spåret. Sen fick jag lägga in en vinkel extra för jag kom fram till ett jättedjupt dike som jag inte kom över. Jag kortade ner spåret 40 steg eller nått för jag visste inte riktigt HUR svårt detta skulle bli för Dogge. Liggtiden blev 3 1/2 timme ungefär. Jag hade märkt platsen där rådjuret sprang över spårvägen så att jag kunde observera Dogge lite xtra vid detta parti. Det var inga som helst problem! Han släppte inte spåret alls. Förmodligen så har ju rådjuren i skogen här korsat våra tidigare spår helt huller om buller även på dom tidigare spåren jag lagt. Första vinklen missade jag men han tog den (sitter en ensam blå klädnypa någonstans ute i skogen) o andra vinkeln tog han också utan problem. Sista biten efter andra vinkeln tog han super bra! Det blåste lite dock så han slog lite åt höger, men annars så vart det nog perfekt får jag säga. Överlag är jag mkt nöjd! Han tappade en gång i början så att jag fick föra tillbaka honom men det tycker jag inte är så farligt. Han började även spåra långt innan vi kom fram till där själva spårat började. Då gick han förmodlign på doften efter mig, jag vet inte om det är bra eller dåligt?

Sist bytte jag ju till mig klöven mot en annan klöv men det kommer jag inte göra igen! Han fick ju äta upp den klöven som jag bytte med o det gjorde han. Alltså åt upp den....Hela....Vilket resulterade i att han senare på kvällen spydde rådjurspäls o benbitar...O dagen efter bajsade han benbitar... Kunde ju gått illa! I dag provade jag rå köttfärs med blod på, vilket faktiskt funkade! Efter lite funderingar släppte han klöven o gick fram till skålen med köttfärs i stället. Så i framtiden ska jag köpa hem rått kött som jag ska byta till mig klöven mot=)

Blev ett långt inlägg idag, hoppas någon orkar läsa allt=)
Alltså Dogge är ju så fin på den här bilden! Mitt hjärta<3

2012.05.04

Fredaaaag!
Va händer i dag då kan man undra? Plugg såklart! Hade tänkt lägga ett spår till Douglas också men jag orkade inte ta upp sakerna ur frysen i går. Nu ångrar jag mig lite dock, men det får bli ett spår på söndag i stället=)
Det har ju varit kanon väder i veckan så vi har varit ute väldigt mkt vilket Dogge såklart tycker om! I onsdags hade vi picknick ute på vår hemliga äng i skogen. Då var vi borta i mer än 2 timmar o hade det så mysigt, jag o mitt hjärta. Dogge har varit supperduktig denna vecka, men så börjar han ju bli stor pojke också...Fyller ju snart år<3 Ska köpa en massa presenter till honom i morgon...För vi ska till GEKÅS!!!! Wooohooo! Jag o mina "systrar" ska på en roadtrip o det ska bli så grymt kul! Jag o Tilda smygstartar redan i kväll med mys framför twilight o så ska vi noga baka dumlegrottor. Jag sover hos henne också så är det bara att dra o hämta Cookie på morgonen innan vi åker mot Gbg för o hämta Elin också.

Underbara helg!

1:a maj.

Så nu var det äntligen maj då! Sista månaden i skolan och den 16:e fyller en viss pojke 3 år (!).
Idag har jag o Dogge varit ute på ännu en joggingrunda, härligt att komma i gång. Dogge springer med så mkt bättre när han är lös, men eftersom han inte kan vara lös överallt så får han lära sig att hänga med även när han är kopplad=). Efter joggingen så blev det blomkålssoppa o häng i solen ute på altanen... Henrik ser numera ut som en tomat, mohahahhaa!
Dagen plugg består av att läsa artiklar o hitills har jag plöjt 2 st som vi inte kommer kunna använda...kul!

Nu ska jag ta med den lille sömntutan ut i skogen en sväng tänkte jag o så blir det ett litet rallyträningspass. I kväll är det ju återigen dags för kurs=)

Dogge älskar att sola!

RSS 2.0