Redovisat!

Så nu är det gjort! Redovisningen gick bra=) Alla hade dock gjort ganska olika arbeten så att jag hoppas att själva arbetet också blev godkänt=) Nu är jag fullständigt utpumpad...känns som att jag är sjuk typ men jag tror bara att det är stressen som släpper.

Dogge var väldigt kärvänlig när jag kom hem skulle ligga brevid mig i soffan o bli klappad o kliad...Han har verkligen blivit en riktig fjäskis! När fjäskisen äntligen slutade fjäska så gick vi ut i skogen...om han hade energi efter att ha varit själv hemma halva dan? ooooo JA=) Ett under att det står några träd kvar i skogen, kändes som att han manglade ner allt som kom i hans väg....hahhaha! Men det var mysigt o leka lite o det är grymt bra väder här idag, säkert uppemot 20 grader...nästan iaf=)

Nu ska jag skaka liv i kroppen o snabbstäda lite o sen baka en äpplepaj för lite senare kommer världens bästa Lolls hit på fika o tjejsnack!

Kommentarer
Postat av: Bitte Kråkbo

Hej har en tävling på min blogg där du kan vinna valfri

Var gärna med=)



http://www.lovemercury.se/?p=4441

2011-09-30 @ 12:20:08
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Jinni

Hej hej! vilken fin vovve du har, älskar hunar. Själv har jag en chihuahua på 10 år!

2011-10-01 @ 23:44:55
URL: http://www.smalochsnygg.se
Postat av: © sarastille

Det klagas väldigt mycket på Facebooks nya design, och enligt en undersökning vill 9 av 10 ha tillbaka den gamla designen. Så, min fråga till dig är, gillar du den nya designen eller vill du ha tillbaka den gamla? :D svara här;



http://sstille.blogg.se/2011/october/gillar-du-den-nya-facebook-designen.html#comment

2011-10-02 @ 18:39:16
URL: http://sstille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0